Медиумите за нас

Донација од 400 пакети од Слога Пром за семејствата во социјален ризик по повод Бајрам

Дониравме 400 пакети со замрзнати месни производи за семејствата од исламска вероисповед кои се во социјален ризик, по повод празникот Бајрам. Распределбата на донираните производи

Прочитај повеќе »

Велигденска донација од 600 пакети со прехранбени производи за семејства во социјален ризик

По повод велигденските празници, дониравме 600 пакети со прехранбени производи наменети за семејствата кои се во социјален ризик. Донацијата што се состоеше од замрзнати месни

Прочитај повеќе »

Поддршка на Проект Среќа со донација од прехранбени производи на социјално загрозени семејства

Го поддржавме Проект Среќа снабдувајќи ги со пакети прехранбени производи семејствата кои се во социјален ризик вклучени во проектот во текот на првата сезона. Како

Прочитај повеќе »