Kompania jone

Historia e suksesshme e biznesit familjar Sloga Prom filloi të zhvillohet në vitin 1990 nga Kavadari ku ndodhet sot. Ndërtimi i Sloga Prom mbështetet në qëllimin e vetëm – të sjellë në treg një përzgjedhje të ushqimeve të ngrira të shijshme, të shëndetshme dhe të lehta për t’u përgatitur. Nëpërmjet aktivitetit të saj kryesor – tregtisë me shumicë dhe pakicë, importit dhe shpërndarjes së produkteve ushqimore dhe me vënien në punë të njësisë së ngrirë për ripaketimin e produkteve të ngrira, Sloga Prom është kthyer në një kompani të njohur në këtë sektor nga sistemi i menaxhimit të cilësisë dhe marka e sapo krijuar ” Sloga”. . Lexo më shumë>

Produktet tona

Portofoli i Sloga Prom është i pasur dhe i larmishëm, i mbushur me atë që kërkohet në treg dhe nga konsumatorët. Според различни преференции, нуди производи спакувани под брендот Слога кои вклучуваат риба, пилешко, свинско и говедско месо. Numri aktual i produkteve të ambalazhuara nga marka Sloga është pesëmbëdhjetë, me një kapacitet vjetor prej rreth 3,500 tonë. Oferta e produkteve me shumicë si mishi i pulës, derrit dhe viçit dhe peshku është edhe më e larmishme, dhe përveç kësaj, pjesë e gamës së produkteve përfshin patate të skuqura, perime, fruta, produkte qumështi dhe vajra bimore.

KONTAKTONI

Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi të na shkruani, plotësoni formularin këtu. Ekipi ynë do t'ju përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur.