E mbështetëm Projektin Lumturi duke ofruar pako ushqimore për familjet në rrezik social të përfshirë në projekt gjatë sezonit të parë.

Si kompani ushqimore që punon prej më shumë se 30 vitesh, besojmë se të gjithë duhet të kenë kushte të barabarta për një jetë dinjitoze dhe ushqimi nuk duhet të jetë mungojë asnjëherë për askënd. Kjo mund të arrihet vetëm me ndihmë masive, mbështetje reciproke dhe të parezervë. Kjo është arsyeja pse ne besojmë se me donacionin tonë do të inkurajojmë të tjerët të përfshihen në iniciativën e Projektit Lumturi. Donacioni ynë konsiston në produkte mishi të ngrirë, peshk dhe perime, sipas nevojave të familjeve.

Projekti Lumturi me mbështetjen e kompanive maqedonase ofron strehim për familjet me fëmijë që jetojnë në kushte jashtëzakonisht të vështira dhe çnjerëzore.