Historia e suksesshme e biznesit familjar Sloga Prom filloi të zhvillohet në vitin 1990 nga Kavadari ku ndodhet sot. Ndërtimi i Sloga Prom mbështetet në qëllimin e vetëm – të sjellë në treg një përzgjedhje të ushqimeve të ngrira të shijshme, të shëndetshme dhe të lehta për t’u përgatitur. Nëpërmjet aktivitetit të saj kryesor – tregtisë me shumicë dhe pakicë, importit dhe shpërndarjes së produkteve ushqimore dhe me vënien në punë të njësisë për ripaketimin e produkteve të ngrira, Sloga

Prom është kthyer në një kompani të njohur në këtë sektor nga sistemi i menaxhimit të cilësisë dhe marka e re e krijuar ” Sloga”. Fillimet e krijimit të kompanisë ishin kryesisht me angazhimin e plotë të një numri të vogël punonjësish dhe me çdo investim të ri apo rritje të vëllimit të punës numri i tyre rritej proporcionalisht, duke arritur sot në 120 punonjës.

Ndër vite, Sloga Prom ka krijuar një portofol të pasur dhe të larmishëm, mbi të gjitha të mbushur me gjithçka që nevojitet në treg, që kërkohet nga konsumatorët dhe sipas dëshirave dhe nevojave të tyre. Sipas preferencave të ndryshme, ofron produkte të ambalazhuara nën markën Sloga të cilat përfshijnë peshk, pulë, mish derri dhe mish viçi.

Sloga Prom sot është një kompani moderne në tregun e Maqedonisë së Veriut që punon për të përmbushur nevojat e konsumatorëve modern, duke aplikuar njohuritë dhe standardet më të fundit për shitjen e ushqimeve të ngrira cilësore, të shëndetshme dhe të sigurta.